FOTO INSPIRACIJE TOKOM IZOLACIJE – RADOVI UČENIKA 7.2 i 7.3

Tokom školske godine, učenici sedmih razreda su, kao jedan od zadataka u okviru predmeta informatika i računarstvo, imali i onaj koji se odnosio na fotografisanje i editovanje fotografija. U zavisnosti od ponuđenih tema, koje su sami predlagali i birali najinteresantnije, trudili su se da na što kreativniji način prikažu ono što odabrana tema zahteva. Neki su čak, po sopstvenoj želji, donosili i izrađene fotografije, koje su bile prikazane na školskom panou. Iako tokom e-nastave nije bilo planirano da se slični zadaci realizuju, sedmaci su i tada iskazali želju da naprave par fotografija i ovu školsku godinu završe sa nekim lepim prizorima koje su sami odabrali, na osnovu ponuđenih tema od strane nastavnice Darije Svorcan.
U nastavku se nalaze neki od najboljih fotografija, koje su poslali učenici razreda 7.2 tokom trajanja nastave na daljinu. U pitanju su radovi sledećih učenika: Lane Sič, Sare Stantić, Filipa Stefanovića, Olivera Nemeša, Anje Zelić i Ive Gabrić.

U drugoj galeriji su neke od najboljih fotografija, koje su poslali učenici razreda 7.3 tokom trajanja nastave na daljinu.
U pitanju su radovi sledećih učenika: Sare Ibrahimović, Eleonore Oravec i Danila Čpajka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website